TALONDREEF 5 - 2390 Malle
Tel.: 03 500 12 52
Contacteer ons!
Contact
Terrassen in Platines of blauwe steen zijn mogelijk bij ons!

Terras aanleggen

Wie droomt er niet van een eigen terras in de tuin? Een plek voor een zomerse barbecue, voor een gezellige maaltijd met het hele gezin of gewoon om in uw eentje te ontspannen. Met andere woorden: een terras aanleggen in Zoersel is een goed idee! Bestratingen Roelen helpt u aan het terras van uw dromen!

Terrassen in blauwe steen

Wij leggen terrassen aan in alle courante materialen. Toch vestigen we graag even de aandacht op de troeven van blauwe steen. Blauwe hardsteen is een populaire natuursteentegel voor terrassen. De steen heeft een natuurlijke look en is zeer kleurvast. Blauwe steen is ook goed bestand tegen weersinvloeden en vraagt weinig onderhoud. Ze zijn er in alle formaten, vormen en afwerkingen.

Terrastegels

Voor terrastegels zijn de mogelijkheden eveneens heel uitgebreid. Er zijn betontegels, keramische tegels en tegels in natuursteen. De tegels zijn er ook in heel veel verschillende prijsklassen. Kortom, u vindt zeker uw gading in ons aanbod.

Laat uw terras aanleggen door onze vakmannen en contacteer ons! Wij werken in heel regio Malle-Zoersel en de rest van Antwerpen.

Clikc+