TALONDREEF 5 - 2390 Malle
Tel.: 03 500 12 52
Contacteer ons!
Contact
Alles voor opritten, tuinpaden en parkings!

Oprit aanleggen

Oprit aanleggen in uw tuin of voor uw bedrijf? Dan heeft u de keuze uit verschillende materialen. Van betonklinkers tot kleiklinkers, platines, traditionele of gezaagde kasseien, blauwe hardsteen of andere soorten natuursteen en nog meer. De bestrating laat u gewoon over aan Wesley Roelen uit Zoersel! Vakwerk tegen een goede prijs!

Parkings

Een oprit en een parking zijn vaak in één adem te noemen, zeker wanneer u een bedrijf heeft is een parking een voordeel. U laat toch niet graag die belangrijke klant honderd meter van uw kantoor parkeren en door de gietende regen tot bij u komen? Voorzie daarom parkeerruimte die dicht bij u ligt en laat die ook professioneel afwerken. Wij doen het graag voor u!

Platines

Platines zijn een ondergrond in natuursteen die uit meedere steensoorten worden gemaakt: marmer, graniet , zandsteen en andere. Platines zijn in het algemeen kleine tegels, maar er zijn ook grotere varianten. Het oppervlak en de randen zijn ruw, waardoor het een mooie natuurlijke look blijf behouden.  Meer weten? Informeer gerust naar de troeven van deze materiaalsoort.

Wilt u met ons in zee gaan? Contacteer ons! Wij werken in heel regio Malle-Zoersel en de rest van Antwerpen.

Clikc+